Ostaa Converse Run Star

discussions about Filseclab Personal Firewall
Post Reply
quague
Posts: 7
Joined: Wed Jan 26, 2022 7:47 am
when: 2002

Ostaa Converse Run Star

Post by quague » Wed Jan 26, 2022 8:49 am

Ronnie Fiegin KITHin ja Coca-Colan välinen suhde on ollut melko pitkäaikainen, ja ilmeinen intohimo virvoitusjuomaa kohtaan on tunkeutunut moniin katuvaatekapseleihin. Ostaa Converse Run Star Jalkineet ovat usein alan johtajien logokuvioiden vieressä, ja se on vaikeasti suunniteltu kolmiosainen, yhteistoiminnallinen, farkkurakenteinen Converse Chuck 70, joka varmasti kummittelee edelleen sen rajoitetun Friends & Family -sarjan jälkeen vuonna 2017. Se julkaistaan ​​ensimmäistä kertaa yleisölle. , pariskunta saa toistaiseksi yksityiskohtaisimman esittelynsä esitellen vintage-pesuaan ja ahdistuneita reunoja hiekkarantojen huipulla.

Image

Hauskan vuoden 2019 onnistuneen yhteistyön, Converse Run Star Netissä :n elvyttämisen ja kestävämpien tuotteiden projektien jälkeen Converse on valmis aloittamaan uuden vuosikymmenen oikealla jalalla. Heidän ensimmäinen aloitteensa, jota kutsuttiin sopivasti "Twisted" Classics -kokoelmaksi, sisältää valikoiman vanhoja, uusia ja uudelleen muokattuja siluetteja. Mitä tulee uusiin siluetteihin, Bostonissa toimiva suunnittelutiimi toivottaa ylpeänä tervetulleeksi CPX70:n, joka pohjimmiltaan on kokoelma heidän perusmalleistaan, jotka on sekoitettu sen pohjaosiin.

Yleinen muoto on samanlainen kuin tavallinen Converse Run Star Parhaaseen Hintaan, mutta niiden perinteisten koripallotuotteiden inspiroimia rakenteellisia modifikaatioita ohjataan mukaan lukien 1980-luvun ERX:n kantapää, One Starin keskipaneeli ja Pro Leatherin jalkaterän elementti. Lopuksi, on oikein, että he pitävät kiinni leivänsä ja voistaan ​​julkaisemalla lisää Chuck Taylor All Stars ja Chuck 70s. Klassisia siluetteja villin näkökulman kautta kehrävä Converse pukee useita ikonisia tennareitaan eläimellisillä grafiikoilla, useilla All Star -laastareilla ja epäsymmetrisillä värisävyillä. Lisäksi yksi matalan profiilin iteraatioista saa vahvistetun ulkopohjapäivityksen niille, jotka haluavat alustan ulkoasun.

Muokattavuutta ja yhteistyötä silmällä pitäen suunniteltu Kenkä Converse Run Star päällinen toimii eräänlaisena tyhjänä kankaana, joka anoo, että brändin pitkäaikaiset myyjät, kuten JW Anderson ja Dr. Woo, miksaavat sen uudelleen. Sen tilaa vievää estetiikkaa täydentää EVA-välipohja, jossa on jämäkkä kuminen kantapäällinen ja ulkopohja toiminnallisuuden ja houkuttelevan ulkonäön vuoksi. Rohkea tähti istuu keskellä jalan keskiosaa, kun taas varpaan ja kantapään kiiltonahkaelementit lisäävät hieman ylellistä ilmettä.

Lähes tarkka kopio aikaisemmista julkaisuista, tulevat parit käyttävät hyväksi todettua mallia ja lisäävät yksinkertaisesti uusia värikerroksia. Converse Run Star Miesten/Naisten Mokkarakenteet kulkevat edelleen täynnä koko päällystä, ja niitä pysäyttää vain Star Chevron, joka on kerrostettu päälle sopivalla sileällä nahalla. Kantapään kielekkeet seuraavat jälkimmäisen esimerkkiä premium-vaikutelman saavuttamiseksi, kun taas pitsiyksikkö nojaa kohti järeän työvaatteen inspiraatiota, kun sen irrotettava vetoketjukiinnitys on kiristetty ohuilla nauhoilla.

www.fitnesskengat.com

Post Reply